Helaas, dit pand is verkocht

1602 Vlezenbeek

Omschrijving

Te renoveren woning op mooie grond

Goed gelegen woning (centrum van Vlezenbeek), volledig te renoveren. De woning is gelegen op een grond van 16 are 92 ca (tuin met weide achteraan). Indeling van de woning: gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (28 m²), leefkeuken (26 m²), bijkeuken, toilet, extra woonkamer (28 m²) met aansluitend een badkamer en een slaapkamer (14 m²), opslagruimte; op het verdiep: nachtal, 4 slaapkamers (14 m², 12 m², 12 m² en 10,50 m²) en zolderruimte. De woning is zeer geschikt voor grote gezinnen of om te combineren met een vrij beroep. De woning dient aangepast te worden aan het hedendaags comfort en energiebesparende maatregelen dringen zich op. Verwarming op aardgas, enkele beglazing, geen isolatie. Zeer mooie grond in het centrum van Vlezenbeek. Ruime parkeergelegenheid en afgesloten garage achteraan de woning. Vlotte verbinding met Brussel en de Brusselse Ring. Openbaar vervoer (De Lijn) in de onmiddellijke omgeving. Zeker een bezoekje waard.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor